Un dia fent un café al Hi! gofre&cofee del meu cosí, em va proposar el repte de dissenyar una lámpada amb les llaunes de café buides que s'havien de llençar. Em va semblar una idea genial, ja que feia temps que volia jugar amb altres materials combinats amb la fusta. Després d'uns dies d'esboços i anàlisis de necessitats, vaig pensar que al meu pare li aniria molt bé una làmpada per a il·luminar les seves tardes de lectura més intenses, i a la vegada, buscava la funcionalitat de poder guardar-hi les històries més apassionants. Donant-li un altre tomb, vaig pensar que mentres no s'utilitzava en les estones de lectura, podria il·luminar el quadre que hi ha a la paret del costat, i el resultat és Hitchcock- shelves, un foco de lectura que amb el seu cap articulat explota la funcionalitat al máxim.

Un dia tomando un café en el Hi! gofre&coffee de mi primo, me propuso el reto de diseñar una lámpara con las latas de café vacías que tenía que tirar. Me pareció una idea genial, hacía tiempo que quería jugar con otros materiales combinados con la madera. Después de esbozos y análisis de las necesidades, pensé lo bien que le iría una lámpara para iluminar sus tardes de lectura más intensas y a la vez, buscava la funcionalidad de poder guardar en ella las historias más apasionantes. Dándole otra vuelta, pensé que mientras no se utilizara para los ratos de lectura podría utilizar-se para iluminar el cuadro que hay en la pared, el resultado es Hitchcock- shelves, un foco de lectura que con su cabeza articulada explota la funcionalidad al máximo.

One day, having a coffee with my cousin, he challenged me to design a lamp with the empty coffee cans he had to throw away. I thought it could be a great idea to combine new materials with wood. After some sketches and analysing needs, I thought it would be great to design a lamp for my dad, to enlighten his reading noons, and at the same time, to keep the most passionate stories on it. Hitchcock- shelves was born with an articulated head to give me most functionality to a piece.

available

Matt colors / Glossy colors

Natural pine recycled wood, white can

Natural pine recycled wood, white can

HITCHCOCK PRACTICA, FLOOR LAMP
HITCHCOCK PRACTICA, FLOOR LAMP
IMG_5655.JPG

Hitchcock, Mondrian colors