LA SANTA DESK LAMP

AVAILABLE MATT COLORS / GLOSSY COLORS

LA SANTA DESK LAMP, LOVELY

LA SANTA DESK LAMP, LOVELY

La mare d'un bon amic meu, em va venir a veure a Palo Alto Market, un festival que es fa el primer cap de setmana de cada més a Barcelona. Em seguia per instagram i sempre em deia que volia tenir una peça gürilibis. Li van agradar molt la Shakespeare de sobre taula i la doctor i al final es va decidir per la última. Un cop posada  a casa seva no li va acabar d'encaixar, i va provar l'altre, amb la mateixa sort. "Hauràs de fer la Carmen" em va dir rient, i vaig acceptar el repte. Una combinació de les dues seria perfecte, i després de molts esboços i proves al taller vam dissenyar Carmen una lámpada de sobre taula, petita i flexible, combinant les formes rectes i les orgàniques amb una llum càlida que convida a treballar sense parar. 

La madre de un buen amigo mío vino a verme a Palo Alto Market, un festival que se celebla el primer fin de semana de cada mes en Barcelona. Me seguía por Instagram y siempre me decía que quería una pieza gürilibis. Le gustaron mucho las lámparas de sobremesa Shakespeare y Doctor y se decidió por la segunda. Una vez puesta en situación, no le acabó de funcionar en el espacio y provó la Shakespeare, con la misma suerte. "Tendrás que diseñar Carmen" me dijo riendo, y acepté el reto encantado. Una combinación de las dos sería perfecto, y después de muchos esbozos y pruevas nació Carmen una lámpara de sobremesa pequeña y flexible, que combina las formas rectas con las orgánicas, con una luz càlida que invita a trabajar con todo el lujo.

The mom of a good friend of mine came to visit me at Palo Alto Market, an exhibition taking place the first weekend of every month in Barcelona. She follows me on Instagram, and was always telling me she would love to have a gürilibis pice. She liked so much Shakespeare and Doctor desks lamps and finally decided to take the last. Once tried at home she did not like how it looks on her desk and decided to try Doctor with the same ending. Laughing she said, "you will have to design Carmen " and I accepted the challenge. A combination between those two would be great, and after many sketches and prototypes we designed Carmen a desk lamp, small and flexible, combining straight and organic shapes with a warm light which invites you to work non stop.

CÄRMEN, DESK LAMP

IMG_4793[1].JPG

SHAKESPEARE, DESK LAMP


HITCHCOCK MINI, DESK LAMP

HITCHCOCK MINI, DESK LAMP  NATURAL FINISH

HITCHCOCK MINI, DESK LAMP

NATURAL FINISH

HITCHCOCK MINI, DESK LAMP  MONDRIAN PAINTED FINISH

HITCHCOCK MINI, DESK LAMP

MONDRIAN PAINTED FINISH

NITER

IMG_7523.JPG